iMailingtool SMS

Online een massa-sms versturen

Bijna iedereen heeft tegenwoordig een mobiele telefoon. Start u met sms-marketing, dan weet u zeker dat u uw klanten altijd en overal kunt bereiken. Met iMailingtool is het mogelijk in één keer uw complete klantenbestand te sms'en. Deze functionaliteit is zowel los als in de vorm van een uitbreiding op een van de pakketten verkrijgbaar.

Hoe werkt het versturen van een bulk-sms?

Het versturen van een bulk-sms met iMailingtool is gemakkelijk en snel:

Maak in één van de iMailingtool-pakketten een adreslijst aan met 06-nummers van alle ontvangers die u een sms wilt sturen. Deze lijst is uiteraard ook te exporteren via Excel of CSV. Vervolgens tikt u het bericht in en na op verzenden te hebben geklikt, ontvangt iedereen in uw lijst binnen een paar minuten uw sms. Simpeler kan niet!

Met de sms-functionaliteit van iMailingtool kunt u sms-berichten inplannen, verschillende lijsten met ontvangers aanmaken en achteraf in de statistieken checken wie uw sms gelezen heeft.

Informeer nu ook uw doelgroep voor slechts  € 0,11 per sms. U koopt deze vooraf in per bundel van 1.000 voor maar € 110,-
Uw ontvangers lezen uw bericht direct, effectievere en goedkopere marketing bestaat niet!

Hebt u al een iMailingtool-pakket? Dan kunt u voor iets meer dan €20,- per maand (opstartkosten van € 500)  uw pakket uitbreiden met een sms-functionaliteit. Hierin zijn 1.000 sms'jes inbegrepen.

Hebt u nog geen iMailingtool-pakket en hebt u geen behoefte aan een e-mailtool, dan is het ook mogelijk een iMailingtool sms-pakket aan te schaffen waarmee alleen ge-sms't kan worden. U betaalt hiervoor € 39,95 per maand aan licentiekosten. Hierbij zijn 1000 sms'jes inbegrepen.

iMailingtool SMS direct bestellen

 

 

iMailingtool pakketten:

tevreden iMailingtool gebruikers