Referenties

Klantreacties:

Om de lezers van de Groninger Internet Courant (GIC) dagelijks op de hoogte te houden van het actuele nieuws maakt GIC gebruik van iWink Mailingtool.”

Hans de Preter Journalist Persbureau Tammeling

De Mailingtool van iWink is erg handig te gebruiken, omdat het evenals hotmail e.d. gewoon via internet toegankelijk is. Je kunt snel en gemakkelijk een massa-e-mailing sturen naar al je leden door het importeren van een Excelbestandje, zonder dat het in de junkbox als spam van iemand terecht komt.

We gebruiken de nieuwsbrief/mailingtool voor onze maandelijkse borrelmail; vertellen dat de borrel er weer aankomt, voor agendapunten met toelichting op onze activiteiten en algemene informatie voor onze leden. Zo kun je handig, snel en mooi iedereen up-to-date houden en dit is dan ook de voornaamste reden dat we de nieuwsbrief gebruiken.

Daarnaast kun je bedrijfbanners/logo's toevoegen van je sponsoren, je kunt precies zien wie het leest, hoeveel leden het lezen, of ze doorklikken naar de MARUG-website. Dit genereert meer traffic op de site. Bijv.: op 1 september werd de nieuwsbrief gestuurd, dit zorgde voor driemaal zoveel traffic op onze website.

Roald Reurink  Bestuur Studievereniging Marug

Met de mailingtool van iWink kunnen we efficiënt met onze potentiële klanten communiceren en het resultaat simpel meten. De combinatie met de ingebouwde sms-service biedt de mogelijkheid om opvolgende reminders te versturen, waardoor de communicatie nog effectiever wordt!.

Mark Keuter Hoofd Internetbureau AM Vastgoedontwikkeling

 

iMailingtool pakketten:

tevreden iMailingtool gebruikers