Over ons

Welk bedrijf zit er achter iMailingtool?

iMailingtool is een product van iWink. Een full-service internetbureau gevestigd in Groningen. Binnen iWink is een apart team, het Team iMailingtool, verantwoordelijk voor de vermarkting en doorontwikkeling van het product iMailingtool.

Expertise e-mailmarketing

Op deze manier zijn wij in staat u optimaal van dienst te zijn en ons te focussen op alles wat te maken heeft met e-mailmarketing en sms. Het voordeel hiervan is dat er binnen het team een enorme expertise is op het gebied van e-mailmarketing en het versturen van massa-sms.

Koppelingen met CMS, CRM of website

Gecombineerd met de kennis over internet(marketing), ervaring en mankracht van iWink dé ideale combinatie om u te garanderen dat iMailingtool constant doorontwikkeld wordt en u bij ons erop kunt vertrouwen dat u ook echt met de beste tool voor e-mailmarketing en sms werkt.

Koppelingen met uw CMS, CRM en website zijn ons dan ook niet vreemd, daar liggen onze roots. iMailingtool hoeft binnen uw internetmarketing dan ook geen losstaand product te zijn.

Klanten iMailingtool

iMailingtool, eerder bekend onder de naam Mailingtool, heeft sinds 2005 al heel wat tevreden klanten aan zich gebonden. De klanten van iMailingtool zijn erg divers.

iMailingtool wordt onder andere gebruikt door multinationals, MKB-bedrijven, resellers, communicatiebureaus, sportclubs en studentenverenigingen.

Bekijk hier een overzicht van een aantal klanten van iMailingtool >>

iMailingtool pakketten:

tevreden iMailingtool gebruikers