Nieuwe release!

iMailingtool heeft een aantal nieuwe functionaliteiten! (waar wij, Team iMailingtool best trots op zijn). Een vernieuwde inlogpagna, mogelijkheid om adressen te segmenteren/taggen en het gebruik van een RSS module in de standaard templates behoren tot de nieuwe functies.

Segmenteren

Na het selecteren van een adreslijst biedt iMailingtool nu de mogelijkheid om te segmenteren op tags of velden van contactpersonen. Via een handig overzicht van de bestaande tags en velden kunnen contactpersonen worden gefilterd.

» Een voorbeeld van filteren ziet er zo uit en verschijnt automatisch na het selecteren van een of meerdere adreslijsten:

Er kan op 2 manieren gefilterd worden, op tags of op een persoonlijk veld. Een uitleg over wat tags precies zijn en hoe ze te gebruiken zijn binnen iMailingtool is te vinden in de handleiding in hoofdstuk 7, Wat zijn Tags? . Informatie over persoonlijke velden is hier ook te vinden, paragraaf 3.4 Velden. 

Contactpersonen taggen

Na het versturen van een mailing biedt het Click-through scherm nu ook de mogelijkheid om tags aan clicks te koppelen. Bij een toekomstige mailing kunnen dan de tags geselecteerd worden om specifieke doelgroepen te bereiken.

Via het Click through scherm kan nu op het aantal clicks worden geklikt om een tag toe te voegen aan geselecteerde contactpersonen.

» Een voorbeeld van het selectiescherm:

 Meer informatie over Tags zijn te vinden in de online handleiding. 

Bestand uploaden

Het scherm om een CSV of Excel bestand up te loaden is sterk verbeterd. De 3 opties lijst synchroniseren, toevoegen aan lijst en lijst vervangen geven nu precies aan wat de gevolgen zijn voor nieuwe adressen en bestaande adressen in de adreslijst.

» Het scherm geeft nu duidelijk aan wat de consequenties zijn:

 

RSS module

RSS is een mogelijkheid om op de hoogte te blijven van nieuws op websites. Op dit moment is de RSS mogelijkheid ingebouwd in de standaard templates van iMailingtool. Via de knop toevoegen kan een RSS blok worden toegevoegd.

Om de RSS module in uw eigen template te gebruiken kunt u contact opnemen met onze support afdeling op 050-2101 209 . In overleg worden dan de mogelijkheden (vermelding datum, titel, lay-out en styling) besproken om de RSS module te implementeren volgens de huisstijl van de nieuwsbrief. De kosten bedragen hiervoor eenmalig 255 euro exclusief BTW. 

Postmailing

Via een postmailing kan er naast een e-mail, SMS of verjaardagsmailing ook gepersonaliseerde postmailing worden gegenereerd. De export van de postmailing (in de vorm van een csv) kan naar een drukkerij worden verstuurd om de persoonlijke mailingen te drukken. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact op nemen met Sales (050 210 1201) om te horen hoe u uw communicatie kunt personaliseren.

Nieuws archief

04/10/2010 Sorteren, Animated GIF's & zien welke adressen en overzicht van niet geïmporteerde adressen
18/11/2009 Verjaardagsmailing
15/04/2009 Adreslijst benaming geven
25/03/2009 Click Through
25/03/2009 Export adreslijsten
01/03/2009 Zelf kiezen van een lettertype
02/02/2009 Opt-in-adressen vanaf 1 oktober 2009 verplicht
29/12/2008 Verbeter uw e-mailmarketingprestaties in 2009!
06/12/2008 Beginletter bepaalt spam

Meer nieuws over e-mailmarketing

Volg twitter.com/e_mailmarketing op Twitter. Zo blijf je op de hoogte van de trends en nieuwe mogelijkheden op het gebied van e-mailmarketing .

iMailingtool pakketten:

tevreden iMailingtool gebruikers